Kék hírek

2022.07.12. 07:35

A vétlen autós is megsérült a balesetben

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén július 11-én két könnyű sérüléses és két anyagi káros baleset történt.

TEOL

A vétlen autó vezetője és utasa is megsérült a 61-esen történt balesetben (Fotó: TMRFK)

Mint arról tegnap már beszámoltunk, személyi sérüléses baleset történt július 11-én 5 óra 38 perc körüli időben a 61-es fűúton. Egy 23 éves szakcsi férfi közlekedett autóval Tamási irányából Dombóvár felé. A járműben egyedül tartózkodott. Vele szemben közlekedett autójával egy 46 éves dombóvári férfi, 53 éves kaposszekcsői utasával. A 79 kilométer + 254 méterszelvényhez érve a szakcsi férfi ismeretlen okból áttért a menetiránya szerinti bal oldalra, és nekiütközött a másik jármű oldalának, annak ellenére, hogy az már jobbra lehúzódott, hogy az ütközést elkerülje. A baleset során mindhárom személy könnyebben megsérült – olvasható a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

Ugyancsak személyi sérüléses baleset történt hétfőn 15 óra 48 perc körüli időben Aparhanton. Egy helyi nő közlekedett autóval a 6538-as számú mellékúton. A Petőfi utcában Bonyhád-Majos felől Mucsfa irányába haladva egy enyhén jobbra ívelő kanyarból kiérve ismeretlen okból áttért a szemközti sávba, lesodródott az úttestről és a vízelvezető árokba csapódott, majd onnan az úttest bal szélén legurulva egy ház kerítésének ütközött. A balesetben a sofőr könnyebben megsérült.

Egy helyi nő szenvedett balesetet Aparhanton július 11-én (Fotó: TMRFK)

A Tolna megyei rendőrök hétfőn egy főt elfogtak, egy másikat pedig előállítottak. A szolgálatban levő állomány tagjai hét szabálysértési feljelentést tettek. Az egyenruhások három biztonsági intézkedést hajtottak végre. A szonda egy esetben volt pozitív.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában