Baleset

2022.07.15. 11:37

Karambol történt a 6-os főúton

TEOL

Illusztráció: Shutterstock

Két személyautó ütközött össze a 6-os főút 159-es kilométerénél, Bonyhád térségében. A balesethez a szekszárdi hivatásos, a bonyhádi hivatásos és önkéntes tűzoltók vonultak ki. Az egységek áramtalanították a járműveket. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani – tájékoztatott a Katasztrófavédelem.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a személyi sérüléses baleset július 15-én 10 óra 55 perc körüli időben a 6-os számú főúton a 160-es kilométerszelvényben, Bonyhád közelében, a nagymányoki út kereszteződésében. Két személyautó ütközött össze, a balesetben többen megsérültek. A helyszínelés és műszaki mentés befejezéséig a forgalom félpályán, rendőri irányítás mellett halad.

Frissítés!
A Bonyhád irányából Pécs irányába közlekedő autó a belső sávban haladt, mellette egy kamion a külső sávból jobbra kanyarodott a nagymányoki út irányába - közölte a rendőrség. Nagymányok felől egy kocsi, az ÁLLJ! Elsőbbségadás kötelező! tábla ellenére - a kamion takarásából - kikanyarodott balra, Bonyhád irányába, ekkor ütköztek össze. A balesetben három személy sérült meg, őket a mentők kórházba szállították.

A helyszínelés és műszaki mentés befejeződött, 13 óra 20 perctől a forgalom zavartalanul halad.

Forrás: TMRFK

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában