Baleset

2022.07.04. 16:53

Teljes útlezárás az M6-os autópálya Budapest felé vezető oldalán

Egy személyautó a belső szalagkorlátnak ütközött Tengelic térségében, tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

TEOL

Defekt okozta a német rendszámú autó balesetét az M6-os autópályán (Fotó: TMRFK)

Személyi sérüléssel járó balesetről érkezett bejelentés július 4-én 15 óra 52 perc körül. Az eddig rendelkezésre álló adatok szerint egy német rendszámú személygépkocsi közlekedett az M6-os autópálya Budapest felé vezető oldalán a 124-es kilométerszelvény közelében, a tengelici lehajtó előtt, amikor a bal hátsó kereke defektet kapott. A sofőr elvesztette uralmát a járműve felett, s előbb a pályatesteket elválasztó szalagkorlátnak ütközött, majd visszasodródott a haladó forgalmi sávba, és keresztben az úton állt meg. A balesetben az eddigi adatok szerint ketten könnyebben megsérültek.

Egy nő sérült meg a balesetben (Fotó: TMRFK)

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az autópálya Budapest felé vezető oldalát a Tengelic csomópontnál lezárták. Kerülni a 6-os főúton lehet, az autópályára visszatérni pedig a Paks-Dél csomópontban lehetséges.

Frissítés!
A rendőrség tájékoztatása szerint a helyszínelés és a műszaki mentés véget ért, az érintett útszakaszon ismét zavartalan a forgalom.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában