Közlekedési baleset

2022.08.30. 15:59

Halálos balesetet szenvedett egy traktoros Nagyvejkén

Egy traktoros a helyszínen életét vesztette, amikor a felborult jármű rádőlt, tájékoztatta portálunkat a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

TEOL - B. M.

A felborult traktor maga alá temette vezetőjét Nagyvejkén (Forrás: TMRFK)

Halálos baleset történt augusztus 30-án, kedden 14 óra 20 perc körüli időben Nagyvejkén. Egy pótkocsis mezőgazdasági munkagéppel közlekedett egy férfi a település főutcáján, amikor eddig ismeretlen körülmények között letért az útról, az árkon át egy lakóház kerítésének hajtott, majd oldalára borult. A sofőr kiesett a traktorból, és a jármű alá szorult. A 61 éves férfi életét a gyors orvosi segítség ellenére sem tudták megmenteni.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a település főutcáját lezárták. Kerülni a közeli utcákban lehet.

Tősgyökeres vejkei volt

„Jelenleg is a helyszínen vagyok, ez egy nagyon csúnya, szörnyű baleset” – mondta nem sokkal a tragédia megtörténte után megkeresésünkre Palló Lajos Béláné. Nagyvejke polgármestere hozzátette, hogy egy helyi lakos vezette a traktort, és többek szerint azért történhetett a tragédia, mert rosszul lett.

A település vezetője elmondta, hogy a tragikus balesetet szenvedett, tősgyökeres vejkei férfi nagy megbecsülésnek örvendett a százötvenhárom fős településen. A leszázalékolt nyugdíjas egyike volt azoknak, akik sokat segítettek Nagyvejkének. A falunapon például két lovát fogta be, úgy vitte hintózni a helyieket.

A nagyvejkei önkormányzat osztozik a 61 éves férfi családjának – feleségét, lányát és fiát hagyta hátra – gyászában, és amiben tudnak, segítik őket ebben a nehéz időszakban – zárta Palló Lajos Béláné.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában