Összefoglaló

2022.08.11. 09:48

Kisodródott a palánki körforgalomból

Tolna megyében augusztus 10-én négy anyagi káros közlekedési baleset történt.

TEOL

Két jelzőtáblát is kitört az autójával (Fotó: police.hu)

Egy ismeretlen ember közlekedett személygépkocsival szerdán 22 óra 35 perc körüli időben az 56-os számú főúton Szekszárd külterületén a Pollack Mihály utca irányából a 6-os számú főút irányába. A 2-es kilométerszelvény közelében behajtott a palánki körforgalomba, ahol valószínűleg figyelmetlensége miatt nem az út vonalvezetésének megfelelően közlekedett.

Elvesztette uralmát járműve felett, az autó jobbra kisodródott, kitört két jelzőtáblát, majd az úttest melletti füves részen állt meg. Személyi sérülés nem történt, a sofőr a balesetet követően a helyszínről adatai hátrahagyása nélkül távozott.

Kisodoródott autó a palánki körforgalomban (Fotó: police.hu)


A rendőrök szerdán három főt fogtak el, egyiküket körözték. További négyet előállítottak, hármat bűncselekmény elkövetése miatt. Kollégáink 10 szabálysértési feljelentést tettek. A szonda egy esetben mutatott pozitív értéket. Az egyenruhások két biztonsági intézkedést hajtottak végre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában