Elismerés

2022.08.11. 16:21

Pro Urbe címet kapott az iregi körzeti megbízott

Barna Tibor r. főtörzszászlós, a Tamási Rendőrkapitányság szolgálatirányítója közel három évtizeden keresztül volt a község körzeti megbízottja, olvasható a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

TEOL

Barna Tibor főtörzszászlós három évtizeden át volt Iregszemcse körzeti megbízottja (Fotó: TMRFK)

A Tamási Rendőrkapitányság szolgálatirányítója, Barna Tibor főtörzszászlós pályafutását 1989. december 1-jén kezdte meg a Tamási Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályán. Először járőrként teljesített szolgálatot, majd 1991. januárjától 2021. október 1-ig körzeti megbízottként dolgozott Iregszemcsén, ezt követően nevezték ki szolgálatirányító parancsnoknak. A főtörzszászlós munkáját 2009-ben „Az év rendőre” címmel ismerték el, 2012-ben és 2015-ben az Országos Rendőr-főkapitánytól tárgyjutalmat vehetett át, 2016-ban pedig Pintér Sándor belügyminiszter rendőrségi tanácsosi címet adományozott részére.

Barna Tibor a közel három évtizedes, a község érdekében végzett kiemelkedő szolgálati tevékenysége elismeréseként a település önkormányzatától a „Pro Urbe Iregszemcse” kitüntető címet vehette át Tóth Szabolcs polgármestertől (a kép jobb oldalán) és Savanyú Attila alpolgármestertől augusztus 10-én.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában