Rendőrségi összefoglaló

2022.09.25. 10:56

Villanyoszlopnak ütközött az ittas vezető

Tolna megye útjain 2022. szeptember 24-én három anyagi káros baleset történt, a szonda minden esetben pozitív értéket mutatott - értesültünk a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányságtól.

TEOL

Illusztráció: Shutterstock

Szeptember 24-én Szekszárdon történt egy koccanás a Mátyás király utcában, a hátul közlekedő autó - 41 éves helyi - sofőrje nem tartott kellő követési távolságot, így az előtte haladó, de forgalmi okból lassító kocsinak ütközött. A balesetet okozó gépkocsivezetőnél pozitív értéket mutatott a szonda.

One,Man,Reporting,Car,Crash,Damage,Calling,Insurance,Roadside,Service
Illusztráció: Shutterstock
 

Diósberényben egy 30 éves helyi férfi közlekedett autóval, amikor ismeretlen okból az út jobb oldalán lévő villanyoszlopnak ütközött, ami eltört. A szonda ebben az esetben is pozitív értéket mutatott. A járőrök mindkét esetben előállították a sofőröket mintavételre, jogosítványukat bevonták, és ellenük büntető feljelentést tettek.

A rendőrök szombaton három főt fogtak el és hatot állítottak elő. Az egyenruhások három büntető és kilenc szabálysértési feljelentést tettek, valamint hat biztonsági intézkedést hajtottak végre. A harmadik anyagi káros balesetről korábban már írtunk, itt elolvashatja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában