Életmentés

2022.09.09. 20:35

A vasúti sínek mellett találta meg a legyengült férfit a szekszárdi nyomozó

Rikkers Péter r. törzszászlós, a Szekszárdi Rendőrkapitányság nyomozója találta meg az egy napja, Szedresből eltűnt idős férfit - adta hírül a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

TEOL

A képen háttal a mentőautó mellett Rikkers Péter.(Fotó: police.hu)

Egy szedresi nő tett bejelentést a rendőrségen, mert idős hozzátartozója, O. László szeptember 8-án eltűnt otthonról, azóta nem találják. A férfi keresését szekszárdi egyenruhások megkezdték. A kutatásban résztvevő rendőrök között volt Rikkers Péter törzszászlós is, aki Szedresben kiváló helyismerettel rendelkezik. A nyomozó pénteken délután a település melletti bokros részen, a vasúti sínek mellett találta meg a legyengült férfit.

Rikkers Péter azonnal értesítette a keresésben résztvevő többi rendőrt, és a bokros területről közösen kivitték O. Lászlót, majd hívták a mentőket, akik kórházba szállították. Az egyenuhások a kutatáshoz kérték a Szekszárdi Kutató-Mentő Egyesület tagjainak segítségét is, de munkájukra ezúttal nem volt szükség.

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában