Helyi kék hírek

2022.09.23. 09:32

Elgázolta, majd cserbenhagyta a súlyosan sérült férfit a teherautós

Megállás nélkül elhajtott egy teherautó vezetője, miután csütörtök délután Dombváron elgázoit egy férfit, aki elektromos kerékpárral közlekedett.

TEOL

Fotó: TMRFK

Egy ismeretlen járművezető, egy ismeretlen forgalmi rendszámú járműszerelvénnyel közlekedett délután négy óra előtt nem sokkal Dombóvár belterületén,  a 61-es számú főúton Tamási irányából Kaposvár irányába a belső forgalmi sávban – tájékoztatott pénteken a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság. A Köztársaság utcán a külső forgalmi sávba való áthaladása során a jármű pótkocsijával elsodorta az ott elektromos kerékpárral közlekedő helyi férfit, aki a balesetben súlyosan megsérült.

Az ismeretlen járműszerelvény megállás, valamint adatainak hátra hagyása nélkül a helyszínről tovább hajtott.

Tolna megye útjain két súlyos és két könnyű sérüléssel járó, valamint hét anyagi káros baleset történt történt szeptember 22-én.

Mint azt megírtuk, egy nő szenvedett sérülést abban a balesetben, ami késő este történt a 6-os úton, Tolnánál. Ugyancsak egy autós szenvedett sérülést Zombán, míg Kismórágyon egy szlovák motoros sérült meg

Címkék#balesetek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában