Kék hírek

2022.09.09. 08:45

A zebrán ütötte el a gyalogost a figyelmetlen sofőr

Tolna megye útjain egy könnyű sérüléses és két anyagi káros baleset történt szeptember 8-án, tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

TEOL

Későn vette észre a gyalogost, elütötte a zebrán (Fotó: TMRFK)

Egy autós közlekedett Dombóvár központjában csütörtökön, nem sokkal dél után a belső forgalmi sávban. A sofőr későn észlelte a zebrán kerékpárját toló gyalogost, és elütötte. Az elsődleges információk szerint a balesetben a gyalogos könnyebben sérült meg.

Fotó: TMRFK

Az egyik anyagi káros baleset előtt egy kerékpáros közlekedett Dombóvár egyik utcájában a járdán, amikor feltehetően nem megfelelően választotta meg a sebességét, és ismeretlen körülmények között az úttest mellett levő füves területen parkoló mopedautó hátuljának ütközött.

Fotó: TMRFK

A másik anyagi kárral végződő baleset Sárpilis térségében történt, amikor egy autós rosszul manőverezett és egy busszal érintőlegesen ütközött.

A Tolna megyei rendőrök csütörtökön egy főt fogtak el, és további ötöt állítottak elő. Az egyenruhások tizenegy szabálysértési feljelentést tettek, a szonda egy sofőr esetében mutatott pozitív értéket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában