Műszaki mentés

2022.09.26. 17:20

Kívül is lángolt a belsőégésű motor

TEOL

Képünk illusztráció. (Fotó: TN-archív)

Szombat este egy dízelüzemű személyautó motortere égett Dombóváron, a Köztársaság utcában. A keletkezett lángokat az utasok egy porral oltó segítségével eloltották, a tűzesethez riasztott dombóvári hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet és egy vízsugár segítségével a motortér izzó részeit visszahűtötték. Személyi sérülés nem történt – tájékoztatott a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Döbröközön, a Homokhegy utcában bejelzett egy szén-monoxid-érzékelő szombat este. Fürdés közben riasztott a készülék, amikor egy időben egy cserépkályha, a gázbojler és egy konvektor is üzemelt. A helyszínre riasztott dombóvári hivatásos tűzoltók nem tudták rekonstruálni az esetet, értesítették a kéményseprő szolgálatot. Lakosságvédelmi intézkedésre nem került sor.

Szekszárdon, a Búzavirág utcában egy villanyoszlopot rongált meg egy autó  

Mint arról már hírt adtunk, vasárnap hajnalban egy személyautó ütközött egy villanyoszlopnak Szekszárdon, a Búzavirág utcában. A műszaki mentéshez a megyeszékhely hivatásos tűzoltói vonultak. A jármű négy utasa közül az egyiket a mentőszolgálat kórházba szállította. A tűzoltóegység áramtalanította a járművet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában