Tamási és Simontornya

2022.09.26. 15:50

Legyél Te is szerződéses határvadász, vegyél részt államhatárunk védelmében!

Az egyenruhások a Készenléti Rendőrség Határvadász Ezredébe történő jelentkezés feltételeiről, a felvételi eljárás menetéről és a határvadászokra váró feladatokról is tájékoztatták az érdeklődőket - tudtuk meg a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányságtól.

TEOL

Toborzás (Fotó: police.hu)

A Tamási Rendőrkapitányság munkatársai a napokban Tamásiban és Simontornyán szerveztek toborzást. Az érdeklődők részére mindkét alkalommal szórólapokat osztottak, melyek további információkat nyújtanak a szerződéses határvadász jogviszonyról.

Toborzás (police.hu)
 

A határvadász képzéssel kapcsolatban online az alábbi linken informálódhatnak. A Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon és a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Facebook oldalán folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

Tolna megyében a képzésekkel kapcsolatban a 06-74/501-100 (3264-es melléken), vagy a 06-20-287-8683-as számon, munkaidőben a Humánigazgatási Szolgálat munkatársai adnak felvilágosítást. Elektronikus úton a bö[email protected], vagy a [email protected] címeken lehet érdeklődni. Az érdeklődők a városi rendőrkapitányságokon is kérhetnek tájékoztatást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában