Felborult kamion

2022.09.27. 13:02

Teljes szélességében lezárták a 64-es főutat

Az árokba borult kamion műszaki mentése megkezdődött.

TEOL

Felborult egy kamion (police.hu)

Mint arról korábban beszámoltunk, baleset történt szeptember 27-én 10 óra körül a 64-es főút 1-es kilométerszelvénye közelében. Egy mészhidrátot szállító kamion vezetője közlekedett a 64-es főúton Simontornya belterületén, amikor eddig tisztázatlan körülmények között egy balra ívelő kanyarban elvesztette uralmát a járműszerelvény felett és az árokba hajtva az oldalára borult. A rakomány egy része az úttest melletti területre és a járdára borult. A balesetben senki nem sérült meg.

A műszaki mentés idejére az utat teljes szélességében lezárták. Személyautókkal kerülni a közeli utcákban lehet. A tehergépkocsik terelésére nincsen lehetőség. Kérik az arra közlekedők fokozott figyelmét!

Fotó: TMRFK

Frissítés (13:34)!
A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a helyszínelés, a kárelhárítás és a műszaki mentés véget ért. Az érintett útszakaszon ismét zavartalan a forgalom.

Fotó: TMRFK
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában