Kék hírek

2022.09.01. 08:02

Vízátfolyáson csúszott meg az M6-oson pórul járt autós

Tolna megye útjain augusztus 31-én két anyagi káros baleset történt.

TEOL

Szerencsére senki nem sérült meg az M6-oson szerda este történt balesetben (Fotó: TMRFK)

Egy autós közlekedett szerdán, a késő esti órákban az M6-os autópályán Pécs irányába, amikor a 103-as kilométerszelvény közelében, Paks térségében az eső áztatta úttesten megcsúszott. A sofőr elvesztette uralmát a járműve felett, letért az útról és árokba hajtott. A balesetben senki nem sérült meg – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Egy másik baleset még szerda délelőtt történt Tolnán, amikor egy autós parkolóból való kiállás során nekitolatott egy ott álló kocsinak. A sofőr adatai hátrahagyása nélkül távozott a helyszínről, de rövid időn belül megtalálták. A járműveken komolyabb kár nem keletkezett.

A Tolna megyei rendőrök augusztus 31-én nyolc főt állítottak elő, akik közül ötöt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt vittek be a rendőrségre. Az egyenruhások két büntető-, és 13 szabálysértési feljelentést tettek, továbbá hat biztonsági intézkedést hajtottak végre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában