Helyi kék hírek

2022.10.01. 12:07

Nem adott elsőbbséget a Tartsay-n, két vétlen is ráfizetett

A szemből érkező autóba rohant egy kocsi, miután vezetője nem kapta meg az elsőbbséget a Tartsay utcában pénteken, Szekszárdon.

TEOL

Egy autós közlekedett Szekszárdon a Sárvíz utca és a Tartsay Vilmos utca kereszteződésében pénteken délután, amikor a jelzőtábla utasítása ellenére nem adott elsőbbséget a Pollack Mihály utca irányába egyenesen közlekedő Fiat Punto vezetőjének – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

 A védett úton közlekedő sofőr ezt észlelve balra kormányzott, de már nem tudta elkerülni az ütközést. Ezt követően áttért a szemben levő forgalmi sávba, ahol nekiütközött a szemből érkező kocsinak. A balesetben szerencsére senki nem sérült meg. 

Mint azt megírtuk, péntek éjjel az M6-os autópályán egy személyautó ütközött teherjárműnek

Ezek mellett két anyagi kárral végződő baleset történt pénteken Tolna megye útjain. A M6-os autópályán egy sofőr egy aranysakált ütött el. Dunaföldváron pedig egy teherautó vezetője nem adott elsőbbséget egy autósnak.

Címkék#balesetek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában