Határvadászok

2022.11.04. 13:30

A tamási piacon toboroztak a rendőrök

Az egyenruhások a Készenléti Rendőrség Határvadász Ezredébe történő jelentkezés feltételeiről, a felvételi eljárás menetéről és a határvadászokra váró feladatokról is tájékoztatták az érdeklődőket.

TEOL

Toborzás a tamási piacon (Fotó: TMRFK)

A Tamási Rendőrkapitányság munkatársai november 3-án a városi piacon toboroztak. Az érdeklődők részére kollégáink szórólapokat osztottak, melyek további információkat nyújtanak a szerződéses határvadász jogviszonyról – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A határvadász képzéssel kapcsolatban online az alábbi linken informálódhatnak. A Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon és a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Facebook oldalán folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

Tolna megyében a képzésekkel kapcsolatban a 0674/501–100 (3264-es melléken), vagy a 0620/287–8683-as számon, munkaidőben a Humánigazgatási Szolgálat munkatársai adnak felvilágosítást. Elektronikus úton ezen az e-mail címen is kaphatnak információt. Az érdeklődők a városi rendőrkapitányságokon is kérhetnek tájékoztatást.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában