Baleseti összesítő

2022.11.13. 09:59

Az ütközés során kizuhant az autóból a sofőr

Egy halálos kimenetelű és két anyagi káros balesetről érkezett bejelentés Tolna megyében november 12-én - olvasható a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

TEOL

Fának ütközött és az oldalára borulva állt meg az autó (Fotó: TMRFK)

Mint arról korábban már beszámoltunk, halálos kimenetelű közlekedési baleset történt Tolna közelében szombaton 12 óra 50 perc körül. Egy 47 éves faddi nő közlekedett az 5112-es számú úton Fadd irányából Tolna felé, amikor haladása során a 14-es kilométerszelvényben ismeretlen okból jobbra letért az útról. A laza, kavicsos útpadkán megcsúszott, elveszítette uralmát autója felett, majd az úttesten, a bal oldali padkán és a kerékpárúton átsodródva fának ütközött, végül az oldalára borulva állt meg. A sofőr az ütközés során az autóból kiesett, és a helyszínen életét veszítette.

Az ütközés során a sofőr kizuhant az autóból és életét veszítette (Fotó: TMRFK)

Anyagi kárral járó baleset történt a 6532-es úton tegnap kora délután. Egy 26 éves dombóvári férfi közlekedett autóval Döbrököz felől Kurd irányába, amikor a 16-os kilométerszelvénybe érve – a rosszul megválasztott sebesség miatt – egy jobbra ívelő kanyarból kiérve az úttesten megcsúszott, majd áthajtott a szemközti sávon és a lejtős partoldalon, végül tetejére borulva állt meg. Mint arról tegnap a Katasztrófavédelem információjára hivatkozva hírt adtunk, az autó két utasa saját erejéből el tudta hagyni a járművet.

Döbrököz és Kurd között borult fel egy autó november 12-én (Fotó: TMRFK)

Szombaton még egy anyagi káros balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre: Decs közelében, az 5113-as úton este fél tíz körül vaddal ütközött egy autó.

Mint arról tegnap írtunk, az őszi idő beálltával a megváltozott környezet váratlan helyzet elé állíthatja a járművezetőket. A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy sebességüket az időjárási-, látási- és útviszonyoknak megfelelően válasszák meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában