Baleset

2022.11.17. 17:48

Egy nő és egy gyerek halt meg a vonattal ütköző autóban

Személyautóval ütközött a Pécsről Dombóvárra tartó személyvonat Sásdnál csütörtök délután. Az autót vezető nő és egy gyermek a helyszínen meghalt. A baleset miatt Sásd és Godisa vasútállomás között várhatóan késő estig nem járnak a vonatok - közölte a Mávinform a honlapján.

TEOL (MTI)

Egy nő és egy gyermek halt meg a balesetben (Fotó: Mávinform)

Azt írták, a baleset Sásdon, a Temető utcai vasúti átjáróban történt. A fénysorompó jól működött, tilosat jelzett. Hozzátették: az ütközés következtében a vonat egyik tengelyével kisiklott. A szerelvényen senki sem sérült meg.

A helyszínelés és a műszaki mentés végéig, vagyis várhatóan késő estig, éjszakáig Sásd és Godisa között szünetel a vonatforgalom, pótlóbuszok járnak. Az átszállások miatt a Budapest-Pusztaszabolcs-Pécs vonalon egy-másfél órával hosszabb utazási időre kell számítani.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a honlapján azt írta, a balesetben az autót vezető nő, valamint egy gyermek a helyszínen életét vesztette, egy gyermek ellátása még tart. A helyszínelés idejére teljesen lezárták a balesettel érintett útszakaszt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában