Közlekedési baleset

2022.11.29. 12:22

Ittasan vezette a kukásautót, baleset okozott a dalmandi férfi

Tolna megyében egy súlyos- és egy könnyű sérüléses, valamint öt anyagi kárral járó balesetről érkezett bejelentés november 28-án - adta hírül a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

TEOL

Villanyoszlopnak majd kerítésnek ütközött egy kukásautó Tamásiban (Fotó: TMRFK)

Tamásiban egy 48 éves dalmandi férfi közlekedett teherautóval, amikor – elmondása szerint a lehullott, vizes avaron megcsúszva – járműve jobbra letért az úttestről és előbb egy villanyoszlopnak, majd egy ház kerítésének ütközött. A rendőrségi helyszínelés során a férfinál a szonda pozitív értéket mutatott, így őt a járőrök előállították további mintavételre, ellene büntető feljelentést tettek.

Kapospulán egy „utoléréses” baleset történt: az elől haladó jármű manőverét a mögötte haladó észlelte, lassított, de a harmadikként érkező kocsi sofőrje figyelmetlen volt, és nekiütközött. Egy-egy vaddal ütközés történt a 6-os számú főúton, Fadd térségében, valamint a 61-es főúton, Simontornya és Pincehely között.

Mint korábban hírt adtunk róla, súlyos sérüléssel járó baleset történt Dombóváron, a Kórház utca és a Fő utca kereszteződésében. Pakson könnyebben sérült az a sofőr, aki az elsőbbségadás elmulasztása miatt kanyarodott ki egy érkező autó elé. Szekszárdon négy járművet érintő anyagi káros baleset történt egy sofőr figyelmetlensége miatt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában