Közlekedési baleset

2022.11.13. 17:25

Két autó karambolozott a 6-os főúton

TEOL

Képünk illusztráció (Fotó: Shutterstock)

Összeütközött két személyautó a 6-os főút 139-es kilométerénél, Szekszárd határában, az M9-es autóút csomópontja közelében. A szekszárdi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A balesethez a mentők is kiérkeztek. Az érintett szakaszon forgalmi akadályra kell számítani – tájékoztatott a Katasztrófavédelem.

Frissítés!
A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság információja szerint anyagi káros baleset történt november 13-án 17  óra körül a 6-os számú főút 139-es kilométerszelvényében, Szekszárd közelében. Két autó haladt Tolna irányából Szekszárd felé, amikor a nem megfelelő követési távolság megválasztása miatt a hátsó kocsi az előtte haladónak ütközött. A helyszínelés és műszaki mentés ideje alatt a forgalom félpályán, rendőri irányítás mellett halad.

Frissítés 2!
A helyszínelés és műszaki mentés idején a forgalmat rendőrök irányították, ám 18 óra 30 perctől a forgalom ismét zavartalan – közölte a TMRFK.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában