Jótékonyság és közlekedésbiztonság

2022.12.07. 10:30

A gyerekosztálynak gyűjtöttek a motoros és autós gurulással

Nagy sikerrel zárult az első alkalommal megszervezett rendezvény Szekszárdon - tudtuk meg a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányságtól.

TEOL

Forrás: TMRFK

Amint azt már megírtuk, Mikulás napján, 2022. december 6-án felbolydult a tolnai megyeszékhely közlekedése. A délelőtt folyamán ugyanis az ilyenkor nem éppen megszokott látvány tárulhatott azok elé az autósok elé, akik a városban közlekedtek, ugyanis mikulássapkás motorosok vonultak végig rendőri felvezetés kíséretében az utcákon.

Forrás: TMRFK

A látványos felvonulás apropóját nem csupán Mikulás napja adta, hanem a jótékonykodás is. A szekszárdi és környékbeli települések polgárőr egyesületei, vállalkozások és magánszemélyek szerveztek gyűjtést a Tolna Megyei Önkormányzat Balassa János Kórház Gyermekosztályán ápolt gyerekeknek. Az adományokhoz a Szekszárdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai is hozzájárultak.

Forrás: TMRFK

A Gemenc Motoros Egyesület és a motoros polgárőrök az összegyűjtött adományt Mikulás napján vitték el a kórházba. Útközben szaloncukorral kínálták meg azokat a gyerekeket, akikkel találkoztak. A támogatók adományait Puskás Ildikó, a Tolna Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetségének irodavezetője adta át a kórház képviselőjének, dr. Varga Imre adjunktus osztályvezetőnek.

Forrás: TMRFK

A hagyományteremtő szándékkal indított rendezvény szervezőinek célja a motoros és autós felvonulással az adományozáson túl az volt, hogy felhívják a figyelmet a biztonságos közlekedésre.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában