Vonatgázolás

2022.12.21. 09:28

A kedd is fekete volt megyénkben

A megye útjain egy halálos kimenetelű és kilenc anyagi káros baleset történt - tudtuk meg a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányságtól.

TEOL

A kerékpárját toló nő ismeretlen körülmények között a vonat elé lépett.

Forrás: TMRFK

Az év vége az elcsendesülésről és a megnyugvásról kellene, hogy szóljon. Sajnos Tolna megyében az elmúlt napokban megnövekedett a tragédiával végződő balesetek száma.

Mint arról korábban beszámoltunk, 2022. december 20-án dél után nem sokkal balesetről érkezett bejelentés. Egy 44 éves helyi nő kerékpárját tolva, gyalogosan közlekedett Pincehelyen a Kossuth Lajos utcában. A nő ismeretlen körülmények között az utat keresztező vasúti átjáróban az arra közlekedő vonat elé lépett. Olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

A 44 éves nő a vonat elé lépett Pincehelyen. Forrás: TMRFK

A nap folyamán a tragédiával végződő baleseten túl kilenc anyagi káros baleset is történt. A keddi nap sem múlott el anélkül, hogy a rendőrök ne intézkedtek volna olyan sofőrökkel, akik a vezetés megkezdése előtt alkoholt fogyasztottak, ezért két esetben is büntetőeljárást indítottak az ittas járművezetőkkel szemben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában