Anyagi káros balesetek

2022.12.01. 10:08

Elaludt a sofőr vezetés közben a 6-os úton, felborult az autóval

Tolna megyében 2022. november 30-án két súlyos sérüléses, valamint öt anyagi káros balesetről érkezett bejelentés - értesültünk a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányságtól.

TEOL

Képünk illusztráció (Fotó: police.hu)

Forrás: TMRFK

Amint arról már beszámoltunk, Szálkán történt egy gyalogos gázolás szerdán, amiben egy nő életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Délután is történt egy gyalogosgázolás Dombóváron.

Szekszárdon a Rákóczi utcában egy szabálytalan sávváltás miatt történ koccanás. A 6-os út Kakasd és Bonyhádi közötti szakaszán, valamint a 6407-es úton Ozora és Fürged közötti szakaszán történt egy-egy vadelütés. Kaposszekcsőn egy teherautó sofőrje nem tartott megfelelő oldaltávolságot, így egy, a bejáró hídján parkoló kombi autó felnyitott csomagtér ajtajának ütközött.

A 6-os számú főút 96-os kilométerszelvényében egy autó sofőrje elaludt vezetés közben, és járművével lehaladt a jobboldali füves útpadkára, ott egy fának ütközött, átfordult a tengelye körül és a tetején állt meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában