Közlekedési baleset

2022.12.22. 18:21

Halálra gázoltak egy gyalogost a 6-os főúton

Elütöttek egy gyalogost a 6-os főúton, Bonyhád térségében. A férfi életét nem tudták megmenteni - tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

TEOL

Az ütközés erejét mutatja, mennyire összetört a személygépkocsi eleje (Fotó: TMRFK)

Balesetről érkezett bejelentés december 22-én, nem sokkal 17:30 óra előtt. Egy autós közlekedett a 6-os főúton Bonyhád felől Pécs irányába a 159-es kilométerszelvény közelében, amikor eddig ismeretlen körülmények között elütött egy gyalogost. A férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

A helyszínelés idejére félpályás útlezárás van az érintett útszakaszon. A rendőrségi kéri az arra közlekedőket, hogy fokozott óvatossággal haladjanak!

A baleset helyét pirossal jelöltük a térképen (Forrás: TMRFK)

Frissítés - 21:55!
A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság információi szerint egy férfi a 6-os főút 159-es kilométerszelvénye közelében, Bonyhád térségében kelt át a három sávos úttesten, amikor a Szekszárd felől Pécs irányába közlekedő autós – egyelőre tisztázatlan körülmények között – elütötte. A balesetben a gyalogos az élettel összeegyezthetetlen sérüléseket szenvedett, és a helyszínen életét veszítette.

Fotó: TMRFK

A baleset helyszínelése véget ért. Az érintett útszakaszon ismét zavartalan a forgalom.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában