Kék hírek

2022.12.27. 11:45

Ittasan száguldozott a dombóvári férfi, de nem csak ez volt baj

Az ünnepi időszakban is bőven akadt dolga a Tolna megyei rendőröknek olyan sofőrökkel szemben, akik nem álltak meg egy szabály megszegésénél - tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

TEOL

Képünk illusztráció (Fotó: MW/Ádám János)

Állampolgári bejelentés érkezett a Dombóvári Rendőrkapitányságra karácsony első napjának délutánján, hogy egy autós a városközpontban nagy sebességgel – a közlekedők biztonságát veszélyeztetve – száguldozik. Az egyenruhások nem sokkal később ellenőriztek egy autót és annak sofőrjét. A 27 éves helyi férfi adatainak ellenőrzése során kiderült, hogy nincsen jogosítványa. A sofőrt megszondáztatták, mely pozitív értéket mutatott, ezért további mintavételre előállították.

Ezzel azonban még nem volt vége a problémáknak. Az egyenruhások megállapítottak, hogy az autót ideiglenesen kivonták a forgalomból, a műszaki érvényessége több mint egy éve lejárt, és érvényes kötelező felelősség-biztosítás sincs rá, és azt sem tudni, hogy ki az igazi tulajdonosa. A járőrök a 27 éves férfival szemben több eljárást is indítottak, és elvették a kocsi rendszámait is.

Az ünnepi hétvégén a megye útjain több ittas sofőrrel is intézkedtek a Tolna megyei rendőrök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában