Összefoglaló

2022.12.27. 13:26

Tűzesetek és műszaki mentések adtak munkát a tűzoltóknak

Kipattant szikra okozta tűzeset, kigyulladt kisteherautó és közlekedési balesetek adtak munkát megyénk tűzoltóinak karácsonykor - tájékoztatta portálunkat Köves Péter főhadnagy, a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

TEOL

Illusztráció: Shutterstock

Péntek délután kigyulladt egy fát szállító kisteherautó Mecseknádasdon, a 6-os számú főút 170. kilométerénél. A jármű teljes motortere égett, amelyet a bonyhádi hivatásos és a mecseknádasdi önkéntes tűzoltók két vízsugár segítségével oltottak el. A jármű rakománya nem sérült.

Kigyulladt és kiégett egy fát szállító kisteherautó motortere december 23-án, Mecseknádasdnál (Fotó: Bonyhádi Katasztrófavédelmi Őrs)

Egy kályhából kipattanó szikra miatt keletkezett tűz péntek este egy Decs külterületén található, száz négyzetméteres romos tanyában. Mintegy harminc négyzetméternyi területen berendezési tárgyak égtek, a lángok a tetőszerkezetet nem érték el. A tűzesethez a szekszárdi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik két vízsugár és kéziszerszámok segítségével fékezték meg a lángokat.

Árokba csúszott egy személyautó péntek délután Sióagárdon. A járműbe szorult sofőrt a szekszárdi hivatásos tűzoltók kézi erő segítségével szabadították ki.

Szenteste az 5113-as számú út 18. kilométerénél, Sárpilis és Decs között borult az árokba egy személyautó, amelynek sofőrjét a mentők kórházba szállították. A szekszárdi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet.

Két személygépkocsi ütközött szombat délelőtt Iregszemcsénél, a 65-ös számú út 53. kilométerénél. A jármű utasai közül kettőt a mentők kórházba szállítottak. A műszaki mentéshez riasztott Tamási város önkormányzati tűzoltói áramtalanították a gépkocsit.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában