Figyelmetlenség

2022.12.01. 09:30

Veszélyben az élete annak a nőnek, akit elütött egy busz Szálkán

Tolna megyében 2022. november 30-án két súlyos sérüléses, valamint öt anyagi káros balesetről érkezett bejelentés - értesültünk a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányságtól.

TEOL

Gázolás Szálkán

Forrás: TMRFK

Szerdán reggel 6 óra 20 perc körüli időben történt egy gyalogosgázolás Szálkán. Egy 24 éves helyi nő utazott busszal Bonyhád irányából, majd a Kossuth Lajos utca 22-es szám előtti útszakaszon, a menetirány szerinti jobb forgalmi sávra szállt ki a busz jobb oldalán.

A jármű mögött kívánt átkelni az úttesten, de figyelmetlensége miatt nem észlelte az 56-os főút irányából érkező autóbuszt, és a busz takarásából lépett az érkező autóbusz elé. Az érkező autóbusz vezetője a jármű jobbra kormányzása, és vészfékezés ellenére sem tudta elkerülni az ütközést, a gyalogost elütötte. A gyalogos az ütközés erejétől körülbelül 30-m távolságra Szálka település irányába, az úttest bal szélére esett, mely során súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Délután is történt egy gyalogosgázolás Dombóváron.

Az anyagi káros balesetekről itt olvashatnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában