Közlekedés

2023.01.09. 10:34

Az egyik nem adott elsőbbséget, a másik gyorsan hajtott

Három anyagi káros baleset történt a hétvégén – tájékoztatott hétfőn közleményben a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

TEOL

A kép illusztráció.

Fotó: Tsalvit

Egy nagyszékelyi férfi közlekedett autóval szombaton délelőtt fél 11 körül Pincehely térségében, a 61-es főúton. A főút 46-os kilométerszelvényébe érve – mivel feltehetően nem az útviszonyoknak megfelelő sebességgel közlekedett – egy kanyarban elveszítette az irányítást a járműve felett,  a jobb oldalon letért az úttestről és az árokba csapódott.

Kora este, nem sokkal fél hét előtt egy helyi férfi közlekedett autóval Bonyhádon, a Dr. Kolta László utcában. A 6534-es számú mellékút kereszteződéshez érkezve a „STOP” tábla ellenére nem állt meg, kihajtott balra a mellékútra, ahol nekiütközött egy szemből érkező, szabályosan haladó kocsinak.

Vasárnap reggel, valamivel 8 óra után az 56-os úton, Bátaszék és Báta között egy autó a nedves úton megcsúszott és a szemközti sávba áttérve egy ott haladó kocsi oldalának ütközött. A vétlen jármű vezetője észlelte a felé sodródó autót, de jobbra kormányzás ellenére sem tudta az ütközést elkerülni.

Mint azt megírtuk, órákra teljesen lezárták a 6-os számú főútat, miután egymásnak ütközött négy személyautó vasárnap este Hidaspetrénél. 

Címkék#balesetek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában