Garázdaság

2023.01.16. 15:51

Erősre itta magát, súlyos testi sértésért kell felelnie a 19 éves fiatalnak

Belépőjegy megváltása nélkül akart szórakozni Siófokon egy enyingi fiatal a hétvégén, majd amikor az üzemeltető nem engedte be a szórakozóhelyre, többször megütötte - számolt be az esetről a Sonline.hu hírportál.

TEOL (sonline.hu)

Képünk illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A Tolna vármegyeiek által is látogatott siófoki szórakozóhelyre belépőjegy nélkül szeretett volna bemenni január 15-én éjjel egy 19 éves enyingi férfi. A hely tulajdonosa nem támogatta a fiatalember ötletét, és az összeg kifizetésére szólította fel. A kettejük közt zajló párbeszéd végül vitává fajult, mely során az enyingi férfi több alkalommal megütötte az üzemeltetőt, majd a segítségére siető biztonsági őrt is bántalmazta.

A verekedés során az egyik sértett könnyű, míg a másik súlyos sérülést szenvedett. A rendőrök az agresszort a helyszínen elfogták, és a Siófoki Rendőrkapitányságra állították elő. A 19 éves fiatalt – aki kijózanodva megbánta a tettét – garázdaság és súlyos testi sértés gyanúja miatt kihallgatták, majd őrizetbe vették a nyomozók.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában