Hatékonyabb beavatkozások

2023.01.20. 10:44

Hibrid hajtású járművekkel ismerkedtek a szekszárdi tűzoltók

Az egyik szekszárdi autókereskedés jóvoltából testközelből ismerkedhettek az újabb személyautók hajtásába integrált hibrid rendszerekkel vármegyeszékhelyünk hivatásos tűzoltói a Mikes utcai szertárban – közölte honlapján a Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

TEOL

A járművek tanulmányozása egy esetleges beavatkozás hatékonyságát támogatja. (Fotó: Szekszárdi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság)

A Szekszárdi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság szolgálati csoportjának lehetősége nyílt az elmúlt napokban, hogy betekinthessen az egyik márka hibrid rendszereinek működésébe, műszaki megoldásaiba. A tűzoltók megtekintették a járművek áramtalanítási lehetőségeit, az akkumulátorok elhelyezkedését. 

Fotó: Szekszárdi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság

A tűzoltók beazonosították a gépjárművek emelési pontjait, valamint megvizsgálták az ajtók nyitásának lehetőségeit is. A járművek tanulmányozása egy esetleges beavatkozás hatékonyságát támogatja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában