Koccanás, ráfutás, vadelütés

2023.01.02. 10:55

Kártyás (volt) a fülke

2022. december utolsó hétvégéjén, illetve újév napján összesen két könnyű sérüléses és 10 anyagi káros balesetről érkezett bejelentés Tolnában – tájékoztatott a rendőrség.

TEOL

A sofőr elmondása szerint egy „ráfutásos” balesetet próbált jobbra kormányzással elkerülni, ezért tért le az útról. (Fotó: police.hu)

Pénteken 19 óra körüli időben egy férfi közlekedett autóval Szekszárdon a Béri Balogh Ádám utcában. A Rákóczi utca irányából haladva érkezett az Ybl utca kereszteződéséhez, ahol figyelmetlensége miatt nekiütközött az előtte forgalmi okból lassító kocsi hátuljának. A baleset során az utolért jármű utasa könnyebben megsérült.

Mint írtuk, egy részeg sofőr hajtott bele egy szekszárdi buszmegállóba szombat hajnalban. 

Egy parkolói koccanás is történt a megyeszékhelyen. Egy ismeretlen sofőr, ismeretlen típusú és rendszámú autójával tolatott ki a Csatári utca 54-es szám elől, amikor a vonóhorgával egy ott parkoló kocsit megrongált, majd adatai hátra hagyása nélkül távozott.

Bonyhádon is egy tolatási manőver miatt sérült egy kocsi, az okozó teherautó vezetője volt figyelmetlen.

A 6312-es úton Pincehely közelében egy vadelütés történt.

Szilveszter napján reggel 9 óra után néhány perccel Tamásiban történt egy sérüléses baleset. Egy férfi a Szarkahegy utcában tolatott autójával a 65-ös számú főút irányából, amikor a 24-es szám elé érve, figyelmetlensége miatt nem észlelte az úttest szélén gyalogoló idős nőt, így elütötte A balesetben a helyi asszony könnyeben megsérült.

Az M6-os autópálya Pécs felé vezető oldalán egy ismeretlen szalagkorlátnak hajtott, majd angolosan távozott.

Dombóváron egy autós telefonfülkének ütközött. A sofőr elmondása szerint egy „ráfutásos” balesetet próbált jobbra kormányzással elkerülni, ezért tért le az útról.

Pakson egy autós nem tartott megfelelő követési távolságot, így az előtte haladónak hajtott.

Kocsolán egy kutyával, míg a 6517-es úton Lápafő és Nak között egy vadon élő állattal ütközött egy-egy autó.

Az év első napján Dombóváron egy áruház parkolójában történt koccanás. Egy autó sofőrje kis ívben balra kívánt kanyarodni, mely során nekiütközött egy egyenesen haladó kocsinak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában