Vadelütés

2023.01.20. 09:56

Két autót is összetört egy szarvas a 6-oson, majd elhagyta a helyszínt

Az autó elé ugró szarvas az ütközés erejétől átcsapódott a szemben levő sávba, ahol az ott közlekedő autó elejére zuhant.

TEOL

A szarvas a bokros részből ugrott a kocsi elé. (Fotó: police.hu)

Egy vadelütés miatt több autó is összetörött a 6-os főúton a 143-as kilométerszelvény közelében – írja közleményében a Tolna vármegyei rendőrség. Egy autós Szekszárd felé haladt, amikor a bokros részből egy szarvas ugrott kocsija elé. A jármű vezetője az ütközést nem tudta elkerülni, és elütötte az állatot, mely az ütközés erejétől átcsapódott a szemben levő sávba, ahol az ott közlekedő autó elejére zuhant. A vadon élő állat a balesetet követően elszaladt, mindkét kocsiban jelentős kár keletkezett.  

Tolna vármegye útjain 2023. január 19-én összesen négy anyagi káros baleset történt. Az M9-es autóúton Bogyiszló közelében egy figyelmetlen sofőr okozott balesetet, amikor a gyorsítósávból balra történtő sávváltása során nem adott elsőbbséget a vele azonos irányban haladó jármű vezetőjének. 

Nem adott elsőbbséget sávváltásnál (Fotó: police.hu)

Tamási térségében is történt két anyagi káros baleset. Mindkét esetben a kocsik tükre ért össze. A tamási rendőrök végül előállították azt a 25 éves értényi férfit, aki Fürged térségében előbb balesetet okozott, majd adatai hátrahagyása nélkül elhajtott a helyszínről.

Törtek a tükrök Tamásinál (Fotó: police.hu)

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában