Baleset

2023.01.12. 09:00

Súlyos baleset Kakasdon: fékezés nélkül gázolta el a zebrán átkelő nőt

Súlyosan megsérült egy nő, akit egy kijelölt gyalogos-átkelőhelynél gázolt el egy autó – tájékoztatott a Tolna Vérmegyei Rendőr-főkapitányság.

TEOL

A kép illusztráció.

Egy helyi nő akart átkelni egy kijelölt gyalogos-átkelőhelynél a 6-os számú főúton, a Rákóczi utca és a Kossuth utca kereszteződésében. Egy autó érkezett Szekszárd irányából, a sofőr megállt, de a vele szemben, Bonyhád irányából érkező kocsi vezetője – egy bonyhádi nő – fékezés nélkül elütötte a helyi nőt.

A balesetben a gyalogos súlyosan megsérült, őt a mentők kórházba szállították. 

Frissítés (11:21):
Egy 77 éves asszonyt gázoltak el.  A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett szakaszon félpályás útlezárás volt érvényben. A helyszíni szemle véget ért, az érintett útszakaszon ismét zavartalan a forgalom.  

Az elmúlt mintegy másfél hónapban ez már negyedik olyan eset volt, amikor kijelölt átkelőhelynél gázoltak el gyalogost. Mint azt megírtuk, december 8-án Tamásiban ütöttek el egy 55 éves nőt, egy nappal előtte egy 60 éves nőt, november 23-án pedig egy 61 éves nőt gázoltak el egy kijelölt gyalogos-átkelőhelynél Szekszárdon. A két Szekszárdon elütött nő súlyos, a Tamásiban elgázolt nő könnyű sérülést szenvedett.

 

 

 

Címkék#balesetek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában