Baleseti összefoglaló

2023.02.27. 10:12

A vaddisznó húzta a rövidebbet

A hétvégén két könnyű sérüléses és hat anyagi káros baleset helyszínén intézkedtek az egyenruhások – tájékoztatta portálunkat a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

TEOL

A vaddisznó járt rosszabbul (Fotó: police.hu)

Mint írtuk, Dombóváron egy idős nőt gázolt el a zebrán egy figyelmetlen sofőr. Ugyancsak Dombóváron történt egy másik baleset is, szombaton. A nedves úton csúszott meg egy autó és egy villanyoszlopnak ütközött

A hétvégén további hat anyagi káros baleset történt Tolnában. Egy esetben helytelen tolatási manőver miatt történt az ütközés. Egy sofőr megfordulás közben hajtott neki egy kerítésnek. Harmadik alkalommal pedig a helytelenül rögzített rakomány esett le az utánfutóról, ami egy autó elejének csapódott.

Három esetben vadon élő állatok okoztak anyagi kárt a közlekedő autókban. Szombaton a késő esti órákban egy autó vezetője közlekedett a 6-os főúton a 146-os kilóméterszelvény közelében Bonyhád irányába, amikor egy vaddisznó szaladt át előtte féktávolságon belül. Az autós az ütközést nem tudta elkerülni, és elütötte az állatot, ami a helyszínen elpusztult. A kocsi pedig összetört.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában