Kék hírek

2023.02.17. 22:09

Ismeretlen holttestet találtak Pakson

A holttestet, illetve a testrészeket három egymástól teljesen elkülönülő helyen találták meg február 16-án – írja a TelePaks a rendőrség közleménye alapján.

TEOL

Képünk illusztráció (Fotó: MW)

A koponyacsont, a törzs és az alsó végtagok egymástól elkülönülve kerültek elő. A holttest tekintetében fogstátusz megállapítására nem volt lehetőség, mivel az alsó állkapocs hiányzott. A koponyacsont felső állkapocs részében szintén nem voltak láthatóak fogak.

A holttestet világoskék színű, elöl zippzárral ellátott kardigánban találták meg. A póló mellkasi részén egy nagy méretű, négyszögben elhelyezkedő mintázat látható, melyen egy színes csónak és abban tartózkodó három személy látható. A holttesten talált cipőméret 38/39-es.

A rendőrség kéri, hogy akinek információja van, hívja a 0675/510–640-es telefonszámot. További információkat ide kattintva olvashatnak.

Frissítés:
Nem találtak bűncselekményre utaló nyomot a február 16-án Paksnál talált emberi testrészek, illetve a helyszín vizsgálatakor. A részleteket itt találja!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában