Eljárás

2023.02.28. 14:51

Nyomozás indul a nagymányoki halálos baleset kapcsán

Halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indul eljárás annak a nőnek a halála kapcsán, aki kedd hajnalban vesztette életét Nagymányokon.

TEOL

Mint azt megírtuk, február 28-án nem sokkal reggel öt óra után érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy egy munkásokat szállító buszról leszálló utas életét vesztette egy üzem előtti területen Nagymányokon.

A Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság Facebookon közzétett tájékoztatásából az is kiderül, hogy a bejelentés szerint a haláleset az üzem előtti útszakaszon történt és az utas a mozgásban levő járműről esett le.

Fotó: Facebook/TVRFK

A rendőrök mellett a mentők is rövid időn belül megérkeztek, de a gyors segítség ellenére a 60 éves dombóvári nő életét már nem tudták megmenteni – olvasható a közleményben.

A helyszínen rögzített és beszerzett bizonyítékok alapján az ügyben halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítanak büntetőeljárást a Bonyhádi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztályán – tudatta a vármegyei főkapitányság.

Frissítés (2023.03.01):
Még nyitva volt az ajtaja, de a busz már elindult. Ekkor esett ki a munkásokat szállító járműből az a 60 éves dombóvári nő, aki a gyors segítség ellenére is életét vesztette kedden Nagymányokon. A rendőrség és a helyiek szerdán nyilatkoztak lapunknak a baleset körülményeiről.

 

 

Címkék#balesetek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában