Legyél Te is rendőr

2023.02.03. 12:20

Már Lengyelben is toborozzák a magyar határt védőket

A rendőri és a határvadász munkáról tájékoztatták a Déli ASzC Apponyi Sándor Mezőgazdasági Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium diákjait a bonyhádi rendőrök – tájékoztatta portálunkat a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

TEOL

Fotó: police.hu

Kaslerné Nyisztor Mónika r. főtörzsőrmester február 1-jén látogatott el a Déli ASzC Apponyi Sándor Mezőgazdasági Technikum, Szakképző Iskola és Kollégiumba. A Legyél Te is rendőr toborzó kampány keretében a délelőtt folyamán a rendőri hivatásról és a határvadász munkáról beszélgetett a diákokkal. 

Az érdeklődők részletes tájékoztatást kaptak a rendvédelmi technikumokba, valamint a 10 hónapos rendőrjárőr- és a határvadász képzésre történő jelentkezés feltételeiről. Emellett információkkal látta el a diákokat a Nemzeti Közszolgálati Egyetemre történő bejutás feltételeiről is. Beszélt továbbá az oktatás központi elemeiről, valamint a képzések alatt és az azt követően várható juttatásokról is. 

A Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatának munkatársai továbbra is várják a képzés iránt érdeklődők jelentkezését. Emellett valamennyi rendőrkapitányságon kérhetnek információt a rendőri hivatásról az érdeklődők. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában