Előállították

2023.02.09. 10:13

Őz ugrott a kocsija elé, pozitív lett az alkoholtesztje

Egy könnyű sérüléssel járó és egy anyagi káros baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök szerdán Tolnában – közölte a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

TEOL

Egy bölcskei férfi közlekedett autóval február 8-án a kora esti órákban Bölcske és Dunaföldvár között, amikor elmondása szerint egy őz ugrott elé. Ekkor hirtelen balra rántotta a kormányt,  aminek következtében elvesztette uralmát a jármű felett, és a kocsi jobb oldali árokba sodródott, majd felborult. A balesetben az autó vezetője könnyebben megsérült. Vele szondát fújattak, mely pozitív eredményt mutatott. Az egyenruhások elvették a vezetői engedélyét, és további mintavételre is előállították. Vele szemben a Paksi Rendőrkapitányságon eljárást indítanak.

Fotó: Police.hu

Rajta kívül két ittas sofőrrel  szemben intézkedtek – Nagydorogon, illetve Tamásiban – a rendőrök szerdán. Mindkettőjükkel szemben büntetőeljárás indul.

Fotó: Police.hu

Az anyagi káros baleset Dombóváron történt, amikor egy autó vezetője a parkolóhelyről történő tolatás közben nekiütközött egy ott álló kocsi bal hátuljának.
 

 

Címkék#balesetek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában