Életben megtalálták a Mözsről eltűnt kisfiút! (VIDEÓ)

Életben megtalálták azt a kisfiút, aki hétfő délután 5 óra körül tűnt el mözsi otthonukból. A rendőrség megerősítette az információt.

TEOL

A fiút a szántóföldön találták meg, életben, egészségben – tudtuk meg Orbán Attilától, a Tolna Vármegyei Közgyűlés alelnökétől, aki önkéntesként vett részt a keresésben.  Mint azt elmondta, a fiúra két paksi önkéntes bukkant rá a település határától nem messze, mindössze párszáz méterre. 

Fotó: Kiss Albert

Hozzátette, Jelencsik Zsolt és Góman Dávid kutyával csatlakozott a kereséshez. A fiú a szántőföldön, a vetésben feküdt, majd felállt. Át volt fázva, de ezt leszámítva – első látásra – nem volt különösebb baja. A fiút a Terrorelhárítási Központ munkatársainak adták át.

Jelencsik Zsolt és Góman Dávid. Fotó: Orbán Attila

A kisfiúra egy búzatáblában bukkant rá két önkéntes paksi kutyás kereső: Gómán Dávid Jennifer nevű és Jemencsik Zsolt Tequila névre hallgató kutyáikkal – erősítette meg a közösségi oldalon néhány perc alatt futótűzként elterjedt hírt Komlósiné Kiss Anett a vármegyei rendőrség szóvivője. Mint mondta, a család öröme leírhatatlan, beszélgetésünkkor a szülők éppen hálás köszönetüket fejezték ki a kisfiút megtalálóknak és mindenkinek, aki részt vett a kutatásban.

A terrorelhárító csapattal érkezett orvos a helyszínen gyorsan felmérte Gergő állapotát és szakszerűen betakarták egy hőtartó fóliába. Értesüléseink szerint az elsődleges benyomások azt mutatták, hogy a kisfiú a körülményekhez képest jól van, az az ijedtségen kívül nem lett különösebb baja, ennek ellenére a közelben immár 24 órája várakozó mentőautóval a szekszárdi kórházba szállították megfigyelésre.

Mint azt megírtuk, a fiúnak délután öt óra körül veszett nyoma Tolna-Mözs otthonukból.

Hamarosan további részletekről számolunk be a TEOL.hu-n!

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában