Határvadászat

2023.03.30. 11:00

Ezúttal Bátaszéken toboroztak a rend őrei

Az egyenruhások továbbra is a Készenléti Rendőrség Határvadász Ezredébe történő jelentkezés feltételeiről, a felvételi eljárás menetéről és a határvadászokra váró feladatokról is tájékoztatják az érdeklődőket.

TEOL

Az egyenruhások a határvadászokra váró feladatokról tájékoztatják az érdeklődőket.

Forrás: police.hu

A Szekszárdi Rendőrkapitányság munkatársai toborozták a határvadászokat 2023. március 29-én. Az érdeklődők részére szórólapokat osztottak, melyek további információkat nyújtanak a szerződéses határvadász jogviszonyról. A határvadász képzéssel kapcsolatban online az alábbi linken informálódhatnak: https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes.

Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon és a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság Facebook oldalán folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

Bátaszéken toboroztak a rendőrök
Forrás: police.hu

Tolna vármegyében a képzésekkel kapcsolatban a 06-74/501-100 (3264-es melléken), vagy a 06-20-287-8683-as számon, munkaidőben a Humánigazgatási Szolgálat munkatársai adnak felvilágosítást. Elektronikus úton a [email protected] címen lehet érdeklődni.

Az érdeklődők a városi rendőrkapitányságokon is kérhetnek tájékoztatást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában