Fórum

2023.03.24. 08:30

Idei első ülését tartotta a bizottság

Idei első ülését tartotta a Tolna Vármegyei Államigazgatási Kollégium Ellenőrzési és Koordinációs Bizottsága március 23-án a Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon.

TEOL

A Tolna Vármegyei Kormányhivatal koordinációs feladatainak ellátását elősegítő állandó fórum, a Tolna Vármegyei Államigazgatási Kollégium Ellenőrzési és Koordinációs Bizottságának elnöke, dr. Balázs Gábor, a Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója köszöntötte az ülés résztvevőit. Beszédében hangsúlyozta a személyes kapcsolatok szerepét, amely elengedhetetlen a szervezetek közötti gördülékeny együttműködés érdekében. Az igazgató röviden ismertette az előre elfogadott munkaterv pontjait, a meghatározott ellenőrzési prioritásokat, továbbá a közös ellenőrzések tartalmát és ütemtervét.

Dr. Balázs Gábor vármegyei katasztrófavédelmi igazgató.

A bizottság elnökét követően, Gerendai Éva tűzoltó százados, az igazgatóság ellenőrzései szolgálatának vezetője tartotta meg előadását „Felügyelet és ellenőrzés” címmel, amelyben a Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ellenőrzési rendszeréről tájékoztatta a jelenlévőket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában