Füst és lángok

2023.03.09. 11:00

Kisebb tűz volt a szekszárdi nagypostán

Mire a tűzoltók kiértek egy kézbesítő már eloltotta azt a kisebb tüzet, ami csütörtök délelőtt keletkezett a Szekszárdi 1. Számú Postahivatalban.

Szeri Árpád

Fotó: Mártonfai Dénes

Fotó: Denes Martonfai

Füstölni kezdett egy neon armatúra csütörtök reggel háromnegyed nyolc körül a Szekszárdi 1. Számú Postahivatalban. A belső, irányító helyiség mennyezetén található felszerelésből egy idő után kisebb lángnyelvek is kicsaptak. Szerencsére a helyszínen tartózkodott egy kézbesítő, aki tudta, hogy mi a teendő. Fogta a porral oltó készüléket, és egy asztal tetejéről néhány jól irányzott célzás után pillanatok alatt elfojtotta a lángokat. Így a riasztott és időközben  a helyszínre érkező tűzoltóknak már nem akadt tennivalójuk.

Fotó: Mártonfai Dénes

A munkatárs nyugtázta a lánglovagok elismerését és megjegyezte: sajnálja, hogy a takarítóknak többlet tennivalójuk akad, hiszen a padlóra hullott por lég- és hőszigetelő réteget alkot, amit nem lehet egy azonnali felmosással eltüntetni.

Fotó: Mártonfai Dénes

 

Címkék#posta#tűz

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában