Balesetek

2023.03.31. 11:05

Mozgalmas napja volt a rendőröknek csütörtökön

Hat anyagi káros baleset történt Tolna vármegyei útjain 2023. március 30-án, tájékoztatott pénteki közleményében a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

TEOL

Busz és vad találkozása (Fotó: police.hu)

Csikóstőttősnél okozott balesetet egy ittas motoros csütörtök délután. Egy szabályosan közlekedő autós elé hajtott ki. A motoros vezetési jogosultsággal nem rendelkezik, bukósisakot nem használt és a járműre nem kötött biztosítást.

Teherautó és mentő ütközött Fácánkertnél csütörtök este 19 óra környékén. A tehergépkocsi sofőrje megállt egy STOP táblánál, majd nekigurult a mögötte álló mentőnek.

Szekszárdon és Tolnán parkolóból tolató sofőrök voltak figyelmetlenek, míg a 6-os úton Hidas és Bonyhád között egy vaddal ütközés történt. Tamásiban egy benzinkúton történt koccanás, amikor egy figyelmetlen sofőr nem adott elsőbbséget a neki jobbról érkező kocsinak, így összeütköztek.

A tegnapi nap sem múlt el ittas vezető elfogása nélkül. Délután egy órakor Nagyszokolyban egy 57 éves magyarkeszi férfi, míg fél háromkor Pincehelyen egy 71 éves helyi férfi esetében mutatott pozitív értéket a szonda. Mindkét sofőr ellen büntetőeljárás indult.

Szekszárdon egy 47 éves helyi férfi közlekedett segédmotoros kerékpárral, amikor igazoltatták. A nyilvántartó adatai szerint a vezetéstől korábban eltiltották, így a sofőrt az egyenruhások előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában