Balesetek

2023.03.28. 13:48

Tolatás közben ütött el egy gyalogost az idős sofőr Dombóváron

Egy súlyos,-egy könnyű sérüléssel járó és két anyagi káros baleset történt Tolna vármegyei útjain 2023. március 27-én, hétfőn, tájékoztatta portálunkat a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

TEOL

A kép illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A hét első napján délután háromnegyed kettő körül történt egy gyalogosgázolás Dombóváron. Egy 75 éves helyi férfi a Hunyadi téren parkolt, majd autójával a parkolóból kitolatva kívánt a forgalomba bekapcsolódni. A tolatási manőver során figyelmetlen volt, így nem észlelte a Hunyadi tér úttestjén mögötte áthaladó gyalogost, ezért elütötte. A balesetben egy dombóvári 57 éves nő súlyosan megsérült.

Mint arról korábban már írtunk, tegnap 15 óra 40 perckor Szekszárdon három autó ütközött össze. Az 56–os főút 7-es kilométerszelvényében Szekszárd irányából Bátaszék irányába közlekedett egy pécsi férfi autóval, amikor figyelmetlensége miatt nekiütközött az előtte forgalmi ok miatt lassító, majd megálló kocsi hátuljának. A már álló autó az ütközés következtében nekiütközött az előtte szintén forgalmi ok miatt várakozó harmadik kocsi hátuljának. A középső járműben ülő nő a balesetben könnyebben megsérült.

Tamási közelében is történt egy sérülés nélküli baleset, mint arról tegnap már írtunk. Hétfőn 18 óra 10 perckor egy tehergépkocsis járműszerelvény az árokba borult a nagy szélben Tamási és Iregszemcse között, a 65-ös főút 50-es kilométerszelvénye közelében. 

Hétfőn este fél kilenc körüli időben történt egy újabb anyagi káros baleset Tamásiban. Egy 27 éves helyi férfi közlekedett autóval a Garay utcában, amikor a Szabadság utcai kereszteződéshez érve az „Elsőbbségadás kötelező” jelzőtábla ellenére nem biztosított elsőbbséget a védett úton közlekedő, egy 20 éves, helyi fiatalember által vezetett kocsinak, így összeütköztek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában