Szolgálat

2023.04.27. 21:40

Tolna vármegyei rendőrök munkáját ismerték el Budapesten

Számos Tolna vármegyei rendőr és rendőrségi alkalmazott kapott elismerést a Rendőrség Napja alkalmából szervezett központi ünnepségen – tájékoztatott a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

TEOL

Április 24-én, Szent György napján ünnepeljük Magyarországon a Rendőrség Napját. 

Vinkovics József (b). Fotó: Police.hu

Ez alkalomból a rendőrség állományában huzamosabb időn keresztül nyújtott kiváló és példaértékű szolgálatellátása elismeréseként Pintér Sándor Magyarország belügyminisztere Szent György Érdemjelet adományozott Vinkovics Józsefnek, a Tamási Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztály helyszínelő- és balesetvizsgálójának.

Bati József (j). Fotó: Police.hu

A rendőrség állományában huzamosabb időn keresztül végzett kiváló és példaértékű szolgálatellátása elismeréseként a belügyminiszter tanácsosi címet adományozott Bati Józsefnek, a Bonyhádi Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztály körzeti megbízottjának.

Frei Zsolt (j). Fotó: Police.hu

Dr. Balogh János, az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője ugyancsak a rendőrség állományában huzamosabb időn keresztül nyújtott kiváló és példaértékű szolgálatellátása elismeréseként soron kívül alezredessé léptette elő Frei Zsoltot, a Bonyhádi Rendőrkapitányság Körzeti Megbízotti Alosztály vezetőjét.

Fürst Dávid (j). Fotó: Police.hu

Az országos rendőr-főkapitány soron kívül századossá léptette elő Fürst Dávidot, a Tamási Rendőrkapitányság Nyomozó Alosztály kiemelt főnyomozóját. Fürst Dávid a vármegyei ünnepségen vehette át az elismerést Szabó Csabától Tolna vármegye rendőrfőkapitányától.

Nyírőné Nemes Nikolett. Fotó: Police.hu

Dr. Balogh János jutalomban részesítette Nyírőné Nemes Nikolett rendvédelmi igazgatási alkalmazottat, a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság Személyügyi Csoportjának szakügyintézőjét, valamint Geöselné Varga Krisztina rendvédelmi igazgatási alkalmazottat, a Szekszárdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály ügykezelőjét.

Geöselné Varga Krisztina. Fotó: Police.hu

Az Országos Roma Sajtóközpont 2015 óta Aranypánt-díjat adományoz az év hétköznapi roma hősének. A rangos elismerést ebben az évben egy országos szavazás alapján Kovács Richárd, a Dombóvári Rendőrkapitányság Rendészeti Osztály Közlekedésrendészeti Alosztály fővizsgálója nyerte el. A kitüntető cím mellett az egyenruhás példamutató és kiemelkedő munkája elismeréseként Szent György Érdemérmet is átvehetett az országos rendőrfőkapitánytól a központi ünnepségen.

Kovács Richárd (j). Fotó: Police.hu

A Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője a vármegye közbiztonsági, közlekedésbiztonsági helyzetének javítása érdekében kifejtett példaértékű munkája elismeréseként az Év Polgárőre címet adományozta Puskás Mária Ildikó részére, aki 2012 óta a vármegyei szövetség irodavezetője, a Dunaföldvári Polgárőrség tagja. 

Puskás Mária Ildikó. Fotó: Police.hu

Az országos elismeréseken túl a rendőrség további hatvanöt vármegyei munkatársát részesítette jutalomban Szabó Csaba vármegyei rendőrfőkapitány.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában