Kitüntetés

2023.05.23. 15:51

Munkájával sokat tett Nagydorogért

Mukli Zoltán rendőr alezredes, a Nagydorogi Rendőrőrs nemrégiben leköszönt vezetője érdemelte ki idén a Nagydorog nagyközség szolgálatáért díjat.

Hanol Erzsébet

Mukli Zoltán a Nagydorogi Rendőrőrs parancsnokaként 2007. és 2022. között végzett szakszerű és színvonalas, a közbiztonság megteremtéséért nyújtott kiemelkedő vezetői munkájáért vehette át az elismerést (Fotó: police.hu)

Forrás: police.hu

Debreceniné Farkas Edit, a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta, hogy Mukli Zoltán a Nagydorogi Rendőrőrs parancsnokaként 2007. és 2022. között végzett szakszerű és színvonalas, a közbiztonság megteremtéséért nyújtott kiemelkedő vezetői munkájáért vehette át az elismerést Borbélyné Töttösi Ágnestől, Nagydorog polgármesterétől.

A kitüntetés annak a polgármesteri hivatalban, az önkormányzat intézményeiben, vagy a településen közszolgálatot teljesítő, legalább 10 éves munkaviszonnyal rendelkező dolgozónak adományozható, aki kiemelkedő szakmai felkészültségével, magatartásával és munkájával jelentős mértékben segítette elő az önkormányzati feladatok végrehajtását, a település polgárainak ügyeinek intézést, a köz szolgálatát, az intézményi célok eredményes teljesítményét. 

Mukli Zoltán rendőr alezredes érdemelte ki idén a Nagydorog nagyközség szolgálatáért díjat. (Fotó: police.hu)

Továbbá annak a nagydorogi polgárnak, aki szakmai vagy társadalmi tevékenységével nagymértékben előmozdította a település tudományos, szellemi, gazdasági vagy közösségi életének fejlődését és ezzel kivívta a polgárok megbecsülését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában