Szolgálat

2023.05.19. 11:15

Nyolc év után adták át ismét a neves elismerést

Nagydorogon egy 1999-es önkormányzati rendelettel alapítottak több kitüntetést is, köztük a Nagydorog nagyközség szolgálatáért díjat – tudtuk meg a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól.

TEOL

Mukli Zoltán r. alezredes az elismerést ünnepélyes keretek között május 17-én vehette át.

Forrás: police.hu

Az önkormányzati rendelet értelmében az elismerés adományozható „annak a polgármesteri hivatalban (illetve jogelődjénél), az önkormányzat intézményeiben, vagy a településen közszolgálatot teljesítő, legalább 10 éves munkaviszonnyal rendelkező dolgozónak, aki kiemelkedő szakmai felkészültségével, magatartásával és munkájával jelentős mértékben segítette és mozdította elő az önkormányzati feladatok végrehajtását, a település polgárainak ügyeinek intézést, a köz szolgálatát, az intézményi célok eredményes teljesítményét.

Továbbá annak a nagydorogi polgárnak, aki szakmai vagy társadalmi tevékenységével nagymértékben előmozdította a település tudományos, szellemi, gazdasági vagy közösségi életének fejlődését és ezzel kivívta a polgárok megbecsülését.” 

kép

Az idei évben a település vezetőinek javaslatára Mukli Zoltán r. alezredes, a Nagydorogi Rendőrőrs nemrégiben leköszönt vezetője érdemelte ki az elismerést. A Nagydorogi Rendőrőrs parancsnokaként 2007. és 2022. között végzett szakszerű és színvonalas, a közbiztonság megteremtéséért nyújtott kiemelkedő vezetői munkájáért érdemelte ki a település vezetői által alapított díjat.   

kép

Az elismerést ünnepélyes keretek között május 17-én vehette át Borbélyné Töttösi Ágnestől, Nagydorog polgármesterétől.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában