Közlekedés

2023.05.23. 10:48

Sok volt a figyelmetlenségből adódó baleset

Tolna vármegye útjain hétfőn több anyagi kárral járó baleset is történt – tájékoztatott a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

TEOL

Képünk illusztráció.

Forrás: Shutterstock

Pakson a Kölcsey utcában negyed egy körül egy nő tolatott ki az udvarukból, mely során egy, az út jobb szélén parkoló kocsinak ütközött.

Páriban, röviddel négy óra előtt érintőlegesen ütközött össze két autó. A Nagy utcában egymással szembe haladó járművek tükrei sérültek.

Egy Kakasd irányából Szekszárd irányába közlekedő autós délután fél öt körül, a 6-os számú főút 147-es kilométerszelvényében vaddal ütközött.

Szekszárdon, az Árnyas szurdikban közlekedett egy férfi autójával, 18 óra körül, amikor haladása során későn észlelt egy vele szembe közlekedő, majd forgalmi okból megálló kocsit, ezért nekiütközött.

A balesetben senki nem sérült meg, anyagi kár keletkezett.

Mint azt korábban megírtuk súlyosan megsérült egy kerékpáros hétfő délután Bátaszéken, szintén hétfőn két autó is szalagkorlátnak ütközött az M6-oson, valamint egy koccanás is történt Kapospula térségében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában