Balesetek

2023.06.05. 13:36

Kidöntötte a villanyoszlopot, majd elhúzott

Szombaton három sérüléses és három anyagi káros balesetről érkezett bejelentés – tájékoztatott a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

TEOL

Még betétlapot sem cseréletek.

Forrás: police.hu

Ismeretlen személy, ismeretlen rendszámú és típusú járművel okozott balesetet Fürgeden reggel nyolc óra és délután három óra közötti időben. A sofőr a Kossuth Lajos utcában a Kultúrház irányából a központ irányába haladt, mely során a tsz telep előtt jobbra letért az útról, ahol megrongált egy villanyoszlopot, majd adatai hátrahagyása nélkül távozott.

Mint írtuk, egy paksi sofőr figyelmetlensége miatt súlyosan sérült egy vétlen jármű utasa Faddnál. Ugyancsak súlyosan megsérült egy motoros az M6-oson szombat délután, miután nekiment egy, a lehajtóról érkező autó hátuljának. Egy 17 éves sofőr és 14 éves utasa pedig Kisvejke és Závod között balesetetezett egy kölcsönkért motorral, majd ott hagyták a járgányt az út szélén és elhagyták a helyszínt.

Faddon, a sertéstelepi úton történt egy vaddal ütközés, míg Pakson egy nagyáruház parkolójában koccant egy sofőr autójával álló kocsinak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában