Figyelmetlenség

2023.06.06. 08:36

Könnyebben sérült a férfi a hétfői balesetben

Tolna vármegye útjain 2023. június 5-én egy könnyű sérüléssel járó és négy anyagi káros baleset helyszínén intézkedtek az egyenruhások –tájékoztatott a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

teol

Forrás: police.hu

Mint arról korábban írtunk, egy férfi közlekedett Fiat Doblo teherautóval reggel 8 óra körüli időben a 6-os számú főúton Bonyhád irányából Szekszárd irányába. Haladása során a 141-es kilométerszelvényébe érve a telefonját az ülésről a tartóra akarta felhelyezni, mivel a GPS alkalmazást azon használta.

Ekkor figyelmetlenségéből adódóan letért az útról a jobb oldali padkára, majd az árokba hajtott. Ott egy vízelvezető áteresz korlátjának ütközött, amitől a kocsi a bal oldalára dőlt, és az úttesten csúszva a belső és külső forgalmi sávot elfoglalva állt meg. A sofőr egyedül utazott, a balesetben könnyebben megsérült.

Dunaföldváron ház falának csapódott egy autó, a benne utazók leléptek, később a kocsi tulajdonosa megjelent az autónál, de nem tudta megmondani, ki vezethette azt.

Tamásiban egy férfi elfelejtett indexelni, ezért összeütközött a mögötte haladó autóssal.

Dombóváron és Tamásiban történt még egy-egy parkolói koccanás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában